Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Beheerders MFA de Rosmolen

01/06/2016

Het echtpaar Fred en Jolanda van den Berg is voor MFA De Rosmolen HET aanspreekpunt. Zij doen het reguliere beheer en het dagelijks onderhoud. Als Beheerder en Horeca-exploitant voor MFA De Rosmolen exploiteren zij de horeca onder de naam; ‘Brasserie de Rosmolen’ en dit is met volledige vergunningen voor hen een hoofdtaak. Hiernaast zijn zij belast met toezicht op het gebruik van de verschillende ruimtes, de schoonmaak, het dagelijks onderhoud en de reserveringen.

 

 

Deel op facebook
Deel op twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

0487-591840

website realisatie: iMDH.nl