Please reload

Recente berichten

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Uitgelichte berichten

Dameszitting 2017

25/06/2017

Tijdens de Dag van leeuwen a.s. zondag 2 juli zal het promotieteam van de Dameszitting aanwezig zijn met een stand in de Sportlaan. De vier dames mogen dan namens de Stichting Sport & Recreatie Beneden Leeuwen korting aanbieden bij de aanschaf van entreekaarten.Alleen op deze dag kunnen tussen 12:00 uur en 15:00 uur kaarten worden gekocht met een korting van 10 euro. Zorg ervoor dat je op tijd je kaartje(s) hebt bemachtigd, want op=op.

 

 

 

Deel op facebook
Deel op twitter
Please reload

Volg ons

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square

0487-591840

website realisatie: iMDH.nl