top of page
ROSMOLEN_BBQ-2.jpg

Over ons

Wie wil weten hoe gastvrijheid voelt, die gaat naar Brasserie de Rosmolen. Bij Brasserie de Rosmolen staat de gast hoe dan ook centraal en zit persoonlijke aandacht en benadering in ons DNA. In de Brasserie heerst een huiselijke, ongedwongen en gemoedelijke sfeer waardoor het voor gasten als thuiskomen voelt. Het is een plek waar mensen samenkomen en waar vrijwel alles mogelijk is. Of je nu gezellig een hapje wil gaan eten, een besloten feest wil geven of eens een bierproeverij wil houden, kom gerust een keer binnen wandelen om de mogelijkheden te bespreken.  Maak herinneringen in Brasserie de Rosmolen. 

ROSMOLEN_BEELDBANK22.JPG

Openingstijden

 

Van maandag t/m vrijdag zijn wij van 09:00uur tot 00:00uur  geopend. Op zaterdag en zondag zijn wij alleen open voor besloten activiteiten.
 

Wat gasten zeggen

Je voelt je hier altijd welkom! Lekker eten, vriendelijke bediening, gezellige sfeer.

- Nicole

ROSMOLEN_SCHROBBELERCOCKTAIL-2.jpg
LB00226 - Brasserie de Rosmolen - Lynn Brands 2022.jpg
LB00215 - Brasserie de Rosmolen - Lynn Brands 2022.jpg

Werken bij Brasserie de Rosmolen

 

Hou je ervan om er altijd een feestje van te maken? Kom dan werken bij Brasserie de Rosmolen! 

 

Serveer jij gastvrijheid altijd met een warme begroeting? Is bij jou altijd het glas half vol, ben je sociaal, weet je van aanpakken en ben je pas tevreden als onze gasten maximaal genieten? Dan zoeken wij jou! Jij bezorgt de gast een blijvende herinnering en door jouw enthousiasme en die extra stap die jij zet om ervoor te zorgen dat onze gasten de Brasserie verlaten met een glimlach. 

 

We zijn een team waarin goede communicatie en collegialiteit zeer wordt gewaardeerd en zoeken dan ook een gezellige collega die hier een versterking op kan zijn! 

Solliciteer dan door ons een mail te sturen via onderstaande knop of kom gezellig een keer binnen wandelen! 

Neem voor een reservering telefonisch contact op via; 0487-591840, wandel bij ons binnen of stuur een mail via onderstaande knop.         

bottom of page