LB2761 - MFA De Rosmolen - Lynn Brands.jpg

Sportzaal

 MFA De Rosmolen beschikt over een grote sportzaal waar verschillende verenigingen wekelijks hun sport beoefenen.

LB2740 - MFA De Rosmolen - Lynn Brands.jpg

Zalen

MFA de Rosmolen beschikt over meerdere zalen. Voor meer informatie hierover klik op onderstaande knop. 

LB2763 - MFA De Rosmolen - Lynn Brands.jpg

Bibliotheek

Op de eerste verdieping van MFA de Rosmolen bevind zich de bibliotheek. Voor de actuele openingstijden klik op onderstaande link. 

Zalen en ruimtes

MFA De Rosmolen beschikt over verschillende zalen en ruimtes. Alle ruimtes in MFA De Rosmolen zijn geschikt voor minder valide.

Er is een grote sportzaal en de andere zalen kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen, toneel, vergaderingen of besloten feesten. Door zalen te koppelen of te scheiden van elkaar is er altijd een passende ruimte voor de activiteit die op dat moment plaatsvind in MFA De Rosmolen.  Bekijk voor meer informatie de plattegrond of het stoelenplan. 

Materiaal verhuur

Beamers, mobiele beamer, betamerscherm, Whiteboard, flip-over board, audiovisuele ondersteuningsmiddelen, mobiele geluid installatie, handscanners voor evenementen en een headset. 

Wilt u graag een zaal huren? Mail ons dan via de knop hieronder.

Toegankelijkheid

Door de hele MFA de Rosmolen is rekening gehouden met minder valide. Er is een lift aanwezig om bij de eerste verdieping te komen, de deuren zijn rolstoel toegankelijk en er is een minder valide kleedruimte met douche en toilet.