top of page
LB2761 - MFA De Rosmolen - Lynn Brands.jpg

Sportzaal

 MFA De Rosmolen beschikt over een grote sportzaal waar verschillende verenigingen wekelijks hun sport beoefenen.

LBF01004 - MFA de Rosmolen - untitled.jpg

Zalen

MFA de Rosmolen beschikt over meerdere zalen welke gehuurd kunnen worden voor allerlei doeleinden, denk aan theater, vergaderingen en bijvoorbeeld muziekles.

LBF00968 - MFA de Rosmolen - untitled.jpg

Bibliotheek

Op de eerste verdieping van MFA de Rosmolen bevindt zich de bibliotheek. Voor de actuele openingstijden klik op onderstaande link. 

Zalen en ruimtes

MFA De Rosmolen beschikt over verschillende zalen en ruimtes. 

Er is een grote sportzaal en de andere zalen kunnen gebruikt worden voor bijvoorbeeld evenementen, toneel, vergaderingen of besloten feesten. Door zalen te koppelen of te scheiden van elkaar is er altijd een passende ruimte voor de activiteit die op dat moment plaatsvind in MFA De Rosmolen.  Bekijk voor meer informatie de plattegrond of het stoelenplan. Alle ruimtes in MFA De Rosmolen zijn geschikt voor mindervaliden.

Materiaal verhuur

Bij het huren van een zaal of ruimte, stelt MFA de Rosmolen verschillende materialen ter beschikking voor verhuur. Deze kunnen gebruikt worden bij bijvoorbeeld presentaties of evenementen. Neem gerust contact met ons op over de huur van bijvoorbeeld; een digibord, flip-over, geluidsinstallatie, of headsets. 

Meer informatie vind je op de pagina materiaalhuur.

Een zaal huren? Mail ons dan via de knop hieronder.

Toegankelijkheid

In MFA de Rosmolen is rekening gehouden met mindervaliden. Er is een lift aanwezig om bij de eerste verdieping te komen, de deuren zijn rolstoel toegankelijk en er is een mindervaliden kleedruimte met douche en toilet. 

bottom of page